За залата

Спортен клуб по културизъм и фитнес “Херкулес” е основан през 1996г. от Петър Петров и Евгени Генчев, личности посветили се на развитието и популяризирането на тeзи прекрасни спортове в България.0002 Клубът се занимава с подготовка на състезатели по културизъм и фитнес , а също така и помага за развитието на спортната култура у младежта. Спортния клуб е пълноправен член на Българската Федерация по Културизъм и Фитнес и активно участва в мероприятията осъществявани на територията на страната и извън нея.

През 2003 г. СККФ “Херкулес” става републикански шампион по културизъм за младежи в категория до 80кг. в лицето на Светомир Андреев, а същия ,през следващата 2004 г. става абсолютен шампион на България за младежи. За Клубът са се състезавали още имена като Любомир Касапски, Юлий Русев и др.


Залата разполага с оборудване на фирма “Body Sport” и други фирми, позволяващо както фитнес тренировки ,така и тренировки за истински професионалисти по културизъм и силов трибой. 0003За приятната тренировка се грижи климатизацията на залата ,която подържа постоянна температура от 21-22 градуса. Атмосферата е приятна и без излишна натруфеност и предразполага към една пълноценна тренировка. Има инструктор ,който ще ви напътства и помага във всеки един момент от вашите занимания.

 

Заповядайте при нас и ще усетите истинска наслада от иначе не така приятната за всички процедура по оформяне на тялото. Добре дошли !

Търсене в сайта

От галерия

Фейсбук приятели